Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑΙΝΙΕΣ


Μια από αυτές τις ταινίες είναι ο Τιτανικός. στις 10 Απριλίου του 1912 το πλοίο «Τιτανικός» σαλπάρει από το Μπέλφαστ της Αγγλίας για Αμερική . Ταξίδευαν 2.208 επιβάτες και 891 άτομα που αποτελούσαν το πλήρωμα. δυστυχώς, μονό 700 από αυτούς σωθήκαν υστέρα από το φοβερό ναυάγιο που ακολούθησε.


Μια άλλη ταινία είναι το μεγάλο φαβορί. μιλάει για μια γυναίκα, η οποία αποφασίζει να σώσει τη φάρμα του πατερά της μετά το θάνατο του. ένα άλογο με το όνομα «Σεκρετεριατ» την βοήθησε να νικήσει και να σώσει τη φάρμα, αλλά και για να αποδείξει ότι ακόμα και μια νοικοκυρά μπορεί να καταφέρει τα πάντα.

3.      Επίσης η ιστορία του Χάτσι είναι αληθινή. μιλάει για ένα σκύλο τον οποίο βρήκε τυχαία ένας άνθρωπος που ζούσε στην Ιαπωνία και τον πηρέ σπίτι του. Έτσι έγιναν σιγά πολύ καλοί φίλοι και υστέρα από λίγα χρονιά ο Χατσι είχε μεγαλώσει και από κουτάβι έγινε σκύλος. ακολουθούσε τον ιδιοκτήτη του παντού, ακόμα και στο τρένο κι όταν πέθανε, εκείνος συνέχισε να πηγαίνει στο σταθμό περιμένοντας να γυρίσει. σήμερα υπάρχει στην Ιαπωνία ένα άγαλμα γι’ αυτό το σκυλί.


ΜΑΡΙΑ ΖΑΜΠΕΤΗ